Hamarosan nyílik a hazai Tuya kompetencia központ

Végre hivatalos, hogy a hazai illetőségű EPS-Connect Zrt. és a Tuya partneri megállapodást kötött.

Nekünk felhasználóknak ez jobb terméktámogatást és egyre több elérhető terméket jelent. Bár első sorban Okos Hotelekhez szállítanak megoldásokat, partnereiken keresztül a végfelhasználókat is szeretnék elérni. Járt már nálunk jó pár SMARTZILLA termék, amikről még érkeznek cikkek hamarosan. Az EPS-Connect közleménye:

A Tuya a WiFi szabványon alapuló globális IoT (Internet of Things – a dolgok internete) platformot kínál, amely lehetővé teszi a gyártók, márkák, OEM-ek és kereskedelmi láncok számára az intelligens otthoni és vállalati technikai megoldások egyszerű, szabványosított  fejlesztését. A Tuya globális vállalat, vannak régióközpontjai az Egyesült Államokban, Németországban, Indiában, Japánban és Kínában. A Tuya platform hardveres hozzáférést, felhőszolgáltatásokat és alkalmazásfejlesztést kínál, emellett segíti partnercégeit technológiai és üzleti modelljeik korszerűsítésében, lehetővé téve számukra, hogy egyszerűen kezelhető, egymással összhangban működő, távolról is vezérelhető intelligens eszközöket fejlesszenek ügyfeleik, vásárlóik számára.

 

Az EPS-Connect Zrt. Tuya platformon működő SMARTZILLA termékkínálata már több mint 30 intelligens eszközből áll. Az egymással összehangoltan működtedhető okos villágítástechikai eszközök, okosizzók, okos konnektorok, kamerák, relék, megszakítók, robotporszívók mellett a kínálat hamarosan intelligens kerti öntözőrendszerekkel bővül. Az intelligens eszközök a Tuya platformra fejlesztett saját, magyar nyelven is használható SMARTZILLA app segítségével vezérelhetőek, időzíthetőek, működésük összehangolható. A SMARTZILLA applikáció iOS és Android platformokra egyaránt letölthető.

 

Az EPS-Connect Zrt. és a Tuya a közelmúltban egy új, magyarországi  kompetencia központ létrehozásáról állapodott meg. A szorosabb együttműködésnek köszönhetően az EPS-Connect Zrt. és hazai partnerei még inkább ki tudják használni a Tuya robusztus technikai támogatási képességeit. Az EPS-Connect Zrt. ezentúl partnerei közreműködésével közösen fejleszthet új,  intelligens otthoni és vállalati eszközöket, alkalmazásokat, rugalmasabban reagálva a hazai piaci igényekre.

 

Az új együttműködés első lépéseként az EPS-Connect Zrt,  a Tuya Smart Hotel platform fejlesztési lehetőségeinek kihasználásával okoshotel megoldást fejleszt a magyar szálláshelyek számára. A Smart Hotel megoldás, a kapcsolódó Tuya okoseszközök és felhőalapú online megoldások segítségével a szállóvendégek akár online is be.- és kijelentkezhetnek, a szobai zárakhoz a nyitási jogosultság távolról is megadható. A rugalmasan bővíthető rendszernek köszönhetően a szállodai szobák, rendezvénytermek, közös helyiségek egymással összehangoltan működő, távolról vezérelhető intelligens kényelmi és biztonsági eszközökkel bővíthetőek. Ezek lehetnek okos világítás, árnyékolás vezérlés, vízszivárgás érzékelés,  szobai jelenléthez paraméterezhető klíma vezérlés és számos egyéb intelligens eszköz. A korszerű, komplex rendszernek  köszönhetően a szállásadók időt, pénzt, energiát takaríthatnak meg, érintésmentes megoldásokkal védhetik munkatársaik és vendégeik egészségét.
Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →