Hamarosan érkezik az IKEA okos légtisztítója

Az IKEA bejelentette, hogy várhatóan októberben érkezik az új okos légtisztítója STARKVIND néven.

Az újdonság megtervezésénél fontos szempont volt a design és a használhatóság, ami miatt két változatban (de több színben) lesz elérhető. Kapunk egy kisebb asztalba épített változatot és egy különálló kerek dobszerű kialakítást. Mindkettő használható lesz önmagában, de TRÅDFRI hubhoz csatlakoztatva az IKEA Home alkalmazásban is vezérelhető, ezáltal automatizálható.

A terméket normál felhasználásra tervezték, ezért nagyjából 20m2 szoba levegőjének megtisztítására képes. Öt ventillátor sebességgel rendelkezik, amit képes automata módban a levegőben mért PM2,5 részecske koncentráció alapján szabályozni. A légtisztító 3 szűrős rendszerrel van felvértezve, mely képes elvileg a levegőben található részecskék, port és pollenek 99,5%-át megszűrni. Ezen felül az olyan gázokat is képes eltávolítani a levegőből, mint a formaldehid és más illékony szerves vegyület, ami által csökkenti a kellemetlen szagokat, mint amilyen a dohányfüst.

Ez nem egy ütős népi hangszer
Meg kell hagyni formabontó a design
Ebben a kialakításban nem is feltűnő

Az angol nyelvű bejelentés itt olvasható »

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →