Gledopto Pro sorozat

A Gledopto jó minőségű és kedvező árú világítástechnikai termékeivel tűnt ki a piacon, elsősorban a Philips Hue kompatibilis eszközei népszerűek az európai piacon.

A gyártó az egyik legnépszerűbb termékét újította meg az új Gledopto PRO sorozat első tagjaként : a 12-54 V feszültséggel működő RGB-CCT vezérlője kapott frissítést, immár Zigbee 3.0 megfelelőséggel.

Az új vezérlő kihasználja a Zigbee ZLL mesh-hez képest lényegesen megbízhatóbb Zigbee 3.0 mesh hálózatot. (Zigbee 3.0 kompatibilis koordinátor (központ) szükséges ehhez) Így nagyobb távolságokat is megbízhatóan képes áthidalni az ezentúl jelismétlőként is működő eszköz.

Csökkentették a készenléti áramfogyasztást, amely kevesebb, mint 0.3W energiát fogyaszt.

A színátmenetek és a fel- és lekapcsolási átmenetek még pontosabban és precízebbek lettek.

A reakcióidő lényegesen javult, amelyet több készülék egyszerre való bekapcsolásakor érzékelhetünk leginkább.

A készülékben a SiliconLabs EFR32-es chip-je váltja a korábban alkalmazott (és még mindig nagyon népszerű) TI CC2530-as Zigbee chip-et, ami a Zigbee 3.0 megfelelést és nagyobb hatótávolságot biztosít.

Az eszköz 2020. decemberében már elérhető lesz.

Kövess minket!
, ,

About okosotthon.guru

„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem. Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között, nem volt a piacon olyan megoldás vagy személy, aki átlátta volna a gyorsan változó okosotthon piacot és személyre szabottan tudott volna segíteni az otthonom kialakításában. Az elmúlt évek a lehetőségek feltérképezésével, kipróbálásával, valamint az önképzéssel teltek. Megismertem a „csináld magad” megoldásokat, a kész eszközöket majd a komplett épületautomatizálási rendszereket is. Kipróbáltam, szétszedtem, hogy megértsem, hogyan is működik, elkövettem az összes lehetséges hibát, amit ezen téren el lehet követni. Mindig arra törekedtem, hogy átfogóan megértsem és megismerjem a különböző megoldásokat és azok előnyeinek és hátrányainak ismeretében tudjak egyik vagy másik megoldás mellett dönteni. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én. Szembesültek az őket elárasztó lehetőségekkel és nem tudnak választani az okosotthon megoldások között, mert úgy érzik, nincsenek a megfelelő információ birtokában. Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen. Telepítők és villanyszerelők is megkerestek, hogy melyik megoldást javaslom nekik, mert ők sem igazodtak ki a lehetőségek között, így született meg a Smopet, mely naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.
View all posts by okosotthon.guru →