Frissült a Sonoff L1 Light Strip

A Sonoff ügyesen alakítja a termékeit és figyelembe veszi a közösségi visszajelzéseket. Ez nem is csoda, hiszen a fő piaca a DIY vonal. Épp ezért frissült az egyik terméke a LED szalag, aminél javították az eddigi gyerekbetegségeket.

Fényerő

Az egyik első és legszembetűnőbb változás a megnövelt fényerő. Bár pontos számokat nem ismerünk, a promóciós képek alapján akár 10-20% is lehet a különbség az előző generációhoz képest.

Toldhatóság

Az alap kiszerelésben 2 és 5 méteres csomagban kapható ledszalagot eddig is lehetett toldani, ám a maximális hossz ekkor mindössze 10 méter lehetett. Újdonság, hogy most már elérhető lett egy jelerősítő, mellyel növelhető a maximális hosszúság. Ehhez a ledszalagok toldási pontjához kell illeszteni az erősítőt, amihez a plusz táp csatlakozik.

Növelt ellenállóság

Bár eddig is IP65 védettséget garantált a gyártó, állításuk szerint ezen is sikerült javítaniuk, de erről pontosabbat csak összehasonlításos teszt alapján lehet mondani. Reméljük, hogy a csatlakozókat és a vezérlőt érintette a változás.

 

A Sonoff L1 LED szalag kapható az Okosotthon Boltban »

 

Kövess minket!
, ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →