DIN kalapsínes Tuya alapú relét és ESPHome-mal érkező relé modult mutatott be a Kincony

A kínai sok csatornás relé lapjaikról híres Kincony az elmúlt hetekben több újdonságot is bejelentett.

Többek között kapunk egy 1 egység széles DIN kalapsínre illeszthető Wifis Tuya alapú relé modult, mely mindössze 2A terhelhetőségű 230V-on. Nem véletlen, hogy a terméket a Kincony kontaktorral való használatra szánja, mellyel a már nem számít az amperek száma.

Érdekesebb azonban a már ESP32 chipre épülő KC868-A64 nevű controller, mely 64 digitális bemenetet, 64 digitális kimenetet és 4 analóg bemenetet foglal magában. Ennek köszönhetően természetesen termetes jószágról beszélünk, mely DIN kalapsínes rögzíthetőséggel rendelkezik. Az újdonság tartalmaz továbbá egy USB Type B, RS-485 és egy Ethernet csatlakozót. Ami kiváltképp érdekessé teszi ezt a terméket, hogy a gyártó eleve ESPHome firmware támogatással hozza forgalomba, mely könnyen cserélhető akár egyedi Arduino kódra is.

Ugyancsak érdekes a KC868-E16S névre hallgató relé lap, mely szintén ESP32 chipre épít, azonban itt 16 darab 16A terhelhetőségű Omron relét kapunk, 16 digitális bemenet, 4 analóg bemenet, RS485, Ethernet és USB Type B társaságában.

Kövess minket!
, , , , , , , , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →