Bejelentkezünk a Tuya AI+IoT konferenciáról

2020. május 27-29. között rendezi meg a Tuya a nemzetközi üzleti konferenciáját az AI és az IoT technológiához kapcsolódva.

A Tuya neve az okosotthon eszközöket használóknak ismerős lehet, hiszen egy olyan platformot hozott létre, amelyet több, mint 500 gyártó alkalmaz.

A Tuya egységes felhasználói felületet nyújt minden olyan terméknek, amelyet a Tuya által fejlesztett és értékesített kommunikációs modullal gyártanak le. Ez a modul lehet Wi-Fi, Bluetooth LE vagy Zigbee technológiára épülő, így széles körben alkalmazható megoldásokat kínál a gyártóknak, míg a felhasználóknak átjárhatóságot biztosít az egyes gyártók termékei között, ha azok “Tuya kompatibilisek”.

Meghívást kaptunk az évente rendezendő konferenciájukra, ahonnan időről-időre bejelentkezünk majd a fontosabb hírekkel, érdemes velünk tartani a honlapunkon illetve a Facebook oldalunkon.

Kövess minket!

About okosotthon.guru

„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem. Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között, nem volt a piacon olyan megoldás vagy személy, aki átlátta volna a gyorsan változó okosotthon piacot és személyre szabottan tudott volna segíteni az otthonom kialakításában. Az elmúlt évek a lehetőségek feltérképezésével, kipróbálásával, valamint az önképzéssel teltek. Megismertem a „csináld magad” megoldásokat, a kész eszközöket majd a komplett épületautomatizálási rendszereket is. Kipróbáltam, szétszedtem, hogy megértsem, hogyan is működik, elkövettem az összes lehetséges hibát, amit ezen téren el lehet követni. Mindig arra törekedtem, hogy átfogóan megértsem és megismerjem a különböző megoldásokat és azok előnyeinek és hátrányainak ismeretében tudjak egyik vagy másik megoldás mellett dönteni. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én. Szembesültek az őket elárasztó lehetőségekkel és nem tudnak választani az okosotthon megoldások között, mert úgy érzik, nincsenek a megfelelő információ birtokában. Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen. Telepítők és villanyszerelők is megkerestek, hogy melyik megoldást javaslom nekik, mert ők sem igazodtak ki a lehetőségek között, így született meg a Smopet, mely naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.
View all posts by okosotthon.guru →