A Sonoff is csatlakozik a CSA-hoz

A CSA, azaz a Connectivity Standards Alliance felel a Zigbee alapú megoldások fejlesztéséért és jelentős szerepük van a Matter kezdeményezésben.

A Sonoff ehhez a csoporthoz csatlakozott most, ami egyfajta elköteleződés is az átjárhatóbb és szabványosított IoT megoldások kidolgozása felé. De nem csak a Sonoff döntött így, hiszen többek között a Tesla és a TP-Link is felkerült a listára.

A csatlakozók teljes listája: Axis Communications, Bejing Zhiguang Dinglian Technology, Bouffalo Labs, COWAY, Delta Electronics, Dt&CRO, Enel X, GARDENA, HDC I’CONTROLS INC., HomeWizard, Intermatic, Mill International, Morse Micro, Onesti Products, Piaro, MEKO, Nader, Shanghai MXCHIP Information Technology, Shenzhen Sonoff Technologies Co., Ltd., Shenzhen Topband Co.,Ltd, SimpliSafe Home Security, Tesla, TP-Link, Trane technology USA, vivo, WS Audiology , Wyde Labs, X-HEMISTRY Inc., ZUMA ARRAY

Kövess minket!
, , ,

About Virág Zoltán

Meetup szervező, előadó és okosotthon blogger. Szabadidőben otthonát és kertjét automatizálja, ezen felül kütyümániás alkalmazás fejlesztő.
View all posts by Virág Zoltán →